Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Mit csinálunk a kaptrágyárban év elején?

Virág Csaba
2013. 01. 04. 12:07:00

Jelenleg a különböző típusú megrendelt kaptárak gyártásával foglalkozunk.


Folyamatosan újítunk, sokszor csak apróságokat amit a vásárlók esetleg észre sem vesznek.de élettartamban praktikusságban fontos szerepet játszanak. Mindig van valamilyen akciónk amivel komoly összegeket lehet megtakarítani, főleg  sok kaptár rendelése esetén.

Várhatóan januártól festve is kérhetőek lesznek a kaptárok.

Az egyedi igényeket a gyártás során figyelembe vesszük.

Nálunk a minőség a legfontosabb. Olcsó, rossz minőségű fából,kapcsozással,szegeléssel lehet kaptárt készíteni olcsón. De kinek jó ez? A méhésznek pillanatnyilag jó, hiszen kevesebbet adott ki, mint ami esetleg reális lehetett volna. Hosszabb távon, amikor előjönnek a problémák és bosszúságok, javítások stb. visszájára fordul az egész. Az örömből bánat lesz. Rengeteg plusz időráfordítás, bosszankodás. Sokszor az olcsó a drága, de ezt úgy látszik mindenki csak akkor hiszi el ha a saját bőrén megtapasztalta. A gyártónak jó ez? Jönnek a reklamációk,a vevő becsapva érzi magát. Megindul a huzavona, ki hibázott. A gyártó joggal mondhatja ennyi pénzből ezt lehet kihozni,és ő soha nem állította,hogy “Mercédeszt árul”.
És legyünk őszinték a vevő is tudta ezt,de az ár elcsábította.

Részünkről a lehető legjobb ár érték arányra,a lehető legjobb kiszolgálásra,és a legtöbb szolgáltatásra törekszünk,mindannyiunk örömére. “A minőség még sokáig megmarad, amikor az árat már rég elfelejtették”
(Harry Gordon Selfridge)

Címkék: akció, festett, festve, gyártás, kaptár, kaptárok, megtakarítás, méhész, minőség, olcsó, profi