Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Alveis Clean

Ár:
4.895 Ft (3.854 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Raktáron
12.495 Ft
Raktáron
8.795 Ft
Raktáron
9.295 Ft
Naf
Raktáron
8.695 Ft
Raktáron
12.495 Ft
Raktáron
4.085 Ft
Raktáron
17.190 Ft
Raktáron
5.295 Ft
Raktáron
1.275 Ft

Leírás és Paraméterek

Erősen lúgos hatású habzó tisztító a propolisz és a méhviasz tisztítására és eltávolítására.

LEÍRÁS:

Az AlveisClean egy olyan készítmény, amelyet a lúgok és erősen habzó felületaktív anyagok jelenléte jellemez. Ideális a zsíros szennyeződések és szerves anyagok, mint például a propolisz és a méhviasz felületekről történő eltávolítására. Alkalmas a pörgető helyiségek, a gépek külső részeinek, a munkaasztalnak, de bármely egyéb a méhészetben használt eszköznek, mint pld. a kaptár, keretléc, anyarács, kaptárvas, füstölő stb. tisztítására. A bőséges habképződés meghosszabbítja a felületekkel (akár függőleges is) történő érintkezési időt, ezáltal megkönnyítve még a legmakacsabb szennyeződések eltávolítását is. KÉMIAI ÖSSZETÉTEL: Kevesebb, mint 5% foszfonátok, polikarboxilátok. 5 és 15% között nem ionos felületaktív anyagok. A készítmény olyan felületaktív anyagokat tartalmaz, amelyek megfelelnek a mosó- és tisztítószerekről szóló uniós rendeletben (648/2004/EK) meghatározott biológiai lebonthatósági kritériumoknak.

Az alkalmazás módja és adagolása:

A terméket vízben hígítva, 3 – 6 %-os koncentrációban (30 ml - 60 ml AlveisClean-t kell 1 liter vízhez adni) ajánlott alkalmazni. A koncentráció megválasztása függ a megtisztítandó felület nagyságától és a szennyeződés mértékétől (6 %-os koncentráció erősen szennyezett felület esetén javasolt). Az elegy manuálisan felvihető, vagy szórófej alkalmazásával. A megtisztítandó tárgyak oldatba történő belemerítése is lehetséges. Legalább 5 percig hagyjuk, hogy a termék kifejtse hatását, vagy addig az időpontig, amíg el nem érjük a kívánt tisztasági fokozatot, majd bőségesen öblítsük le a felületet, eszközt stb.

A tisztítási idő felgyorsítása érdekében ajánlatos a lehető legtöbb szerves anyagot mechanikusan eltávolítani a tisztítandó felületekről és berendezésekből a termék alkalmazása előtt.

Az Alveis Clean személyesen is megvásárolható Nemesnádudvaron a méhészboltban