Nyár a kaptárgyárban…

…illetve néhány fotó a raktárunkból.

“Mennyezetig” pakoljuk kaptárakkal a teherautót, hiszen vannak olyan megrendelőink, akik olyan mennyiségben vásárolnak, hogy bizony minden helyet ki kell használni a szállító járművön ahhoz, hogy a megrendelt mennyiség hiánytalanul eljusson hozzájuk.


Katonás rendben sorakoznak a szállításra váró kaptárak, a Virágkaptár raktárában.

Mint már arról írtunk is, a korszerű üzemünkben fűrészáru előállítás és bútorgyártás mellet kaptárokat is készítünk. A jó minőséget, kedvező árakat, az első kézből származó alapanyag, a bútorgyártáshoz alkalmazott korszerű, hatékony géppark és technológia,valamint a szakmai hozzáértés és elkötelezettség garantálja.

Alapanyagként borovi(erdei), valamint lucfenyőt használunk. Minden kaptár vízálló ragasztással, tiplizéssel+csavaros megerősítéssel készül, valamint kérhető higénikus aljzattal és taposóráccsal is.

Tamási rendszerű rakodó kaptárjaink hagyományos és minden oldalról jó záródást biztosító falcos kivitelben is készülnek. Minden típusnál javasoljuk a forró olajba mártást, mert jelentősen megnöveli a termék élettartamát. (Meleg hatására a pólusok kitágulnak és az olaj mélyen a fa belsejébe hatol.) Kizárólag csak természetes eredetű olajat használunk !

A kaptárak bármely eleme külön is megvásárolható,a tetők kérhetőek bádogozással, vagy anélkül is.Tetszés szerint összeállítható bármely más kaptár,pl.NB fészek 1/2NB fiókokkal,vagy hunor fészek 1/2NB fiókokkal,stb.

Speciális raklapok is rendelhetőek bármely típushoz. (Pl: darus rakodáshoz.)

Ha profi kaptárra van szüksége, legyen a vásárlónk!
Kérheti festve, vagy festés nélkül, akár házhoz szállítással is!